Sponsoren

Helpt u ‘Winter Village Baarn’ mogelijk te maken?
In tegenstelling tot het horecadeel van ‘Winter Village Baarn’ wordt de ijsbaan niet commercieel geëxploiteerd. U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten hebben wij uw financiële steun hard nodig!

‘Winter Village Baarn’ biedt een ideale gelegenheid om uw bedrijf op een zeer positieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep. In het bijgesloten overzicht geven wij u alvast een beeld van de uiteenlopende mogelijkheden, maar wij komen graag persoonlijk in contact met u om na te gaan wat er specifiek bij u of uw of uw organisatie past.

Helpt u mee om de ijsbaan en daarmee ‘Winter Village Baarn’ een zekere toekomst te bieden? Wij hopen van harte op uw medewerking te kunnen rekenen.

Alvast weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hier de brochure van de afgelopen editie. Voor de meest actuele informatie zijn we te bereiken via info@wintervillagebaarnnl of  035 58 814 84


 
 
Djarling by claire

Djarling by Claire

Djarling hairextensions zijn in 1988 ontwikkeld door de Deense Jette Djarling en is de leider in de markt met hoge kwaliteit in zowel de hairextensions als het systeem.
Djarling hairextensions bestaan uit 100% echt haar en is een mix van Indiaas en Europees haar waardoor zowel de kracht als de zachtheid op een natuurlijke en elegante manier overeenkomen met het Nederlandse haar.

www.djarlingbyclaire.nl


HCA

HCA

HCA heeft een prachtig pand op industrieterrein De Vaart in Almere. Vanuit deze locatie bedienen we onze food- en non-food-klanten met service en faciliteiten voor afhalen en bezorgen, koffiemachines, grootkeukeninrichting, verhuur voor evenementen, feesten en partijen en nog veel meer. HCA heeft naast een ruim gesorteerde winkel ook een bezorgservice. De wagens zijn ons eigendom en de chauffeurs zijn bij ons in dienst. Daardoor hebben we een fijn team van goed opgeleide medewerkers, die betrokken zijn bij HCA en haar klanten. In dit unieke serviceconcept staat de klant centraal en voorziet HCA haar klanten op elk gewenst moment van de door haar gewenste service en producten. U kunt onze winkel bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10 uur tot 12.30 uur. Graag tot ziens!
www.hca.nl


 
Noname

Noname

 NoName-Events BV organiseert evenementen voor bedrijven, particulieren en publiek. Dat doen we met enthousiasme en bevlogenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsjubileum of een opening, wij staan graag voor u klaar! Constante kwaliteit en service is het uitgangspunt, het creëren van onvergetelijke ervaringen is ons doel!


pomodori

Pomodori

We’ve got taste. En dat schept verplichtingen! Pomodori is één van de meest aansprekende cateringorganisaties uit de regio Eemland, in het hart van Nederland. Pomodori biedt al ruim dertien jaar hoogstaande kwalitatieve catering aan zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Vanaf 1 januari 2015 is het bedrijf overgenomen door NoName Food & Drinks.

www.pomodori.nl


Sonnysinc

Sonny’s Inc. Dé entertainmentband van Nederland

25 jaar geleden is Entertainmentband Sonny’s Inc. ontstaan door initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken. Hij ging op zoek naar goede, conservatorium geschoolde musici die dezelfde passie en visie hadden en entertainment hoog in het vaandel hadden staan. De topformatie is inmiddels niet meer weg te denken uit de eventbranche.
www.sonnysinc.nl

Irwosolutions

Irwo Solutions

IRWO SOLUTIONS gelooft dat een correcte manier van opslag, verwerking en het presenteren van uw data/informatie, een meerwaarde voor uw bedrijf kan opleveren. Om deze meerwaarde samen met u te kunnen realiseren houden wij ons bezig met de ontwikkeling van diverse ICT en Multimedia gerelateerde oplossingen.

Wij leveren diensten en oplossingen van hoge kwaliteit met een eerlijk kostenplaatje. Wij staan en gaan voor continuiteit, groei en ontwikkeling. Dat is in ons belang, maar zeker in het belang van onze opdrachtgevers.
www.irwo.nl


Papo Speciaalzaak

 


Arboz

ARBOZ is dé aanbieder van arbodiensten voor het MKB. In heel Nederland. Wij zijn er voor werkgevers. Wij staan klaar voor werknemers. ARBOZ werkt snel en altijd: dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en tijdens feestdagen. Wij stellen zo min mogelijk vragen. We geven liever antwoord. Het liefst vandaag nog

ARBOZ. DAT WERKT ALTIJD!

www.arboz.nl


BakkerBaarn

Wij bezorgen uw campagne een boost door visuele communicatie op innovatieve wijze in te zetten. U wilt uw doelgroep bereiken in een tijd waarin een overvloed aan kanalen bestaat. Bij BakkerBaarn komen communicatie stromen samen: design, web, mobiel, print, drukwerk, uitgeven. Of het nu gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van uw direct marketing campagne, de nieuwste internet technologie, het ontwikkelen en bewaken van uw huisstijl, of om kwalitatief hoogwaardig print- en drukwerk.

Met al deze disciplines onder één dak bent u bij ons aan het juiste adres: onestopshopping in visuele communicatie!

www.bakkerBaarn.nl


De Gooische Bloembinderij

Bij de Gooische Bloembinderij vindt u een mooi assortiment aan dagelijks verse bloemen en de mooiste rozen uit Equador, ook proberen ze elke keer weer de meest bijzondere kleuren en vormen van bloemen in te kopen en werken zo met de seizoenen en trends mee.

www.degooischebloembinderij.nl 


Hartog

Hartog Containers is een kleinschalig afvalinzamelbedrijf in Amersfoort. Mede door dit “kleine” kennen wij onze klanten goed en kunnen wij flexibel handelen. Wij houden van duidelijkheid, daarom zijn onze prijzen All-in. Zo komen er geen kosten achteraf en weet de klant waar zij aan toe is.

www.hartog-containers.nl


Hocras

Hocras is een zelfstandige horeca groothandel met een lange geschiedenis in ’t Gooi. Sinds 1925 levert Hocras de horeca in deze regio. Oorspronkelijk via drankenhandel Indra ’t Gooi met levering van houten vaten bier met paard en wagen. Uiteindelijk is deze drankenhandel opgegaan in Hocras. Sinds de jaren tachtig is Hocras als service naar haar grotere klanten een bezorgdienst gestart. Op dit moment bezorgt Hocras het complete assortiment in het centrum van het land bij de klanten thuis.

www.hocras.nl

 


De Letterfabriek

De Letterfabriek is een full service signbedrijf en ontwerpt, produceert en realiseert voor haar zakelijke opdrachtgevers van autobelettering, gevelbelettering tot aankleding van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Onze ervaring, creativiteit en vakmanschap staat garant voor een kwalitatief eindresultaat. Veel van de belettering (sign) wordt handmatig in onze eigen productieruimte geproduceerd, zodat wij u een op maat gemaakt product kunnen aanbieden.

www.letterfabriek.nl


Majoor Makelaars

Majoor Makelaars, een nieuwe naam voor een oude bekende! Ruim 25 jaar actief in de regio Soest, in het verleden bekend onder de naam Schoeman Makelaars. Wij zijn gedreven makelaars met aandacht voor de juiste informatie en uw tijd die het kost om uw nieuwe woning te verkopen of aankopen.  Makelaars met aandacht voor al uw vragen, opmerkingen of anderszins. Voor onze klanten nemen wij graag meer dan de gebruikelijke tijd en desgewenst meerdere keren. Onze persoonlijke uitdaging zit in tevreden klanten; zowel onze opdrachtgevers als de kopers van onze woningen. Onze toekomstige opdrachtgevers. Neemt u dus gerust de tijd en stel ons de vragen die in u opkomen. Ook als u twijfelt.

www.majoormakelaars.nl

 

Auto Smeeing

Nederlands grootste multimerk autodealer

Jaarlijks verkopen we ruim 5.000 auto’s: occasions en nieuw, personenauto’s en bestelwagens. U krijgt altijd de beste deal: scherpe prijzen, 50/50 deal en een aantrekkelijke inruilprijs. Met volledige zekerheid dankzij onze uitgebreide Best Buy condities. Geniet van een gezellig dagje Auto Smeeing in Soest. En verbaas u over de enorme keuze in onze ruime showrooms (oppervlakte 18.000m2).

Auto Smeeing


 

Sublime FM

Sublime FM is een jong, commercieel radiostation met fresh jazzy sounds, de hele dag non-stop jazz, soul en funk. We brengen meer dan alleen muziek; op het halve uur hoor je bij ons het Sublime News – Nieuws van de Vooruitgang. Inspirerende, internationale berichten over innovatie, maatschappelijke ontwikkelingen en de economie. Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep. We bereiken wekelijks ruim 375.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de grote steden, staan actief in het leven, zijn creatief en breed geïnteresseerd. Merken verbinden zich aan onze muziek en onze visie. Dat leidt tot nieuwe programma’s, concerten en events.

www.sublimefm.nl


The Music Marketeers

The Music Marketeers geldt al meer dan twintig jaar als één van de frontrunners in instore entertainment.
Vanuit de visie dat muziek, beeld en geur de winkelbelevenis optimaliseren, ontwikkelt ons enthousiaste team innovatieve, multimediale oplossingen. Oplossingen die zich binnen gerenommeerde bedrijven – van America Today tot Praxis, en van Albert Heijn tot Hello Kitty – ruimschoots hebben bewezen. Ons doel: de instore belevenis samenhangend stimuleren, zodat klanten graag (en vaak) terugkomen.

Naast instore entertainment oplossingen ontwikkelt, produceert en vermarkt The Music Marketeers cd’s, boeken, dvd’s, downloadconcepten en games. In opdracht, maar ook in samenwerking met onze mediapartners. The Music Marketeers heeft vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Hamburg, Warschau en Hong Kong en is opgericht door Rob van Rozendaal.

www.themusicmarketeers.com


 

Get Work

Get Work is een regionale arbeidsbemiddelaar met 9 vestigingen in midden Nederland. Dagelijks werken er vele uitvoerende toppers naar tevredenheid bij onze klanten.
We zijn gecertificeerd, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. Wat ons vooral uniek maakt is onze rotsvaste overtuiging dat arbeidsbemiddeling meer is dan alleen vacatures invullen. Met onze tools in Get Work + zetten we dagelijks net dat stapje extra om verwachtingen te overtreffen… Altijd met een hoogst persoonlijke benadering.

www.getwork.nl

 

Bouwbedrijf Tom van Garderen

Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn is specialist op het gebied van bouwkundige werkzaamheden. Wij schermen niet met de laagste prijs, maar geven advies wat aansluit op uw wensen. Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn staat voor een focus op service, transparantie en het nakomen van afspraken. Met 10 collega’s en een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners maken we onze klanten iedere dag weer blij.

www.bouwbedrijftomvangarderen.nl


Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn.

Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.

www.degoundenton.nl


Rainbow Logistics & Solutions

Rainbow Logistics & Solutions, uw Larense transportonderneming zowel nationaal als internationaal. Onze wielen blijven 24/7 draaien om uw zending met de grootste zorgvuldigheid én snelheid optimaal te bezorgen tijdens alle weersomstandigheden.

Geen weg is ons te lang, geen opdracht is ons te groot. Ervaar het met ons

www.rainbowls.nl


 

BPD Ontwikkeling B.V.

Onze onderneming houdt zich bezig met één van onze belangrijkste levensbehoeften: wonen. Met woningen, woonwijken en alle woonwensen die er leven in de landen waarin we als gebiedsontwikkelaar actief zijn: Nederland, Frankrijk en Duitsland. 

www.bpd.nl