Tarieven ijsbaan

  • Entree ijsbaan: € 7,00 per persoon voor de duur van 2 uur
  • Schaatshuur: gratis
  • 10 rittenkaart (incl. schaatshuur): € 63,00 (10% korting)
  • Abonnement (incl. schaatshuur): € 70,00

 (Let op: neem pasfoto mee naar ijsbaan)

NB. Entree tot het evenemententerrein is kosteloos.

De entreeprijs en de schaatshuur zijn in principe voor de duur van 2 uur. Als de drukte op de baan het echter toelaat is het entreebewijs op de dag van aankoop c.q. afstempelen voor langere tijd geldig.

Met het persoonsgebonden abonnement mag de houder ervan onbeperkt gebruik maken van de ijsbaan in de periode van 19 januari t/m 18 februari 2018. Het abonnement is alleen geldig met een juiste pasfoto en geboortedatum. In principe is het toegestaan om per keer twee uur te schaatsen. Als de drukte op de baan het echter toelaat is het toegestaan langer te schaatsen. Op instructie van het ijsbaanpersoneel zal je dan de baan later kunnen verlaten. Voor een nieuwe ronde schaatsen dient men achteraan in de wachtrij aan te sluiten.

Voor abonnementhouders geldt evenals voor de overige schaatsers dat er een geldig entreebewijs nodig is om de baan te betreden. Dit betekent dat ook abonnementhouders zich eerst moeten melden bij de kassa, alwaar een entreebewijs zal worden uitgeprint.

 

Vooraf je abonnement aanvragen

Het is ook mogelijk om vooraf je abonnement aan te vragen, dan hoef je op de ijsbaan niet te wachten en krijg je ook nog eens korting! Deze actie loopt tot vrijdag 19 januari tot 17.00 uur!

Wil je hier gebruik van maken? Doe dan je (pas)foto, € 65,00 en een kaartje met naam, adres, leeftijd en e-mailadres in een envelop en lever deze in bij Papo Speciaalzaak in de Nieuw Baarnstraat. Je betaalt voor een abonnement tijdens deze actie € 65,- (i.p.v. € 70,-), dit abonnement is incl. schaatshuur.

Je kunt je abonnement vanaf vrijdag 19 januari 2018 ophalen bij de kassa van de ijsbaan (vanaf 13.00 uur!)

Let op: de abonnementsgelden moeten contant in de envelop gedaan worden, het is niet mogelijk om het verschuldigde bedrag te pinnen bij Papo Speciaalzaak.