Schaatsles

Ben je tussen de 6 en 10 jaar oud? Kun je nog niet schaatsen maar wil je het wel leren, of wil je graag beter leren schaatsen..?

Schrijf je dan nu in voor de 2-daagse cursus.  Elke les duurt een uurtje en wordt gegeven door twee schaatsinstructeur met één persoon begeleiding. Het maximaal aantal kinderen per les zijn 18 kinderen.

Kosten Schaatslessen

De lessen worden voor een groot deel gesponsord waardoor deze tegen een gereduceerd tarief aangeboden kunnen worden.

De tarieven zijn:

  • Tweedaagse cursus kost: € 17,50 per kind

Deze prijzen zijn  incl. schaatshuur tijdens de lesuren.

Inschrijven Schaatslessen

Met onderstaand formulier kunt u uw kind inschrijven voor de schaatslessen. Per kind dient er een formulier ingevuld te worden.

Voor aanvang van de schaatsles dient het inschrijfgeld te zijn voldaan, dit kan contant betaald worden of per pin betaald worden in het restaurant bij aanvang van de eerste schaatsles. Indien het lesgeld niet voor aanvang van de eerste schaatsles is betaald, kan uw kind helaas niet deelnemen aan de cursus.

Slecht weer

Indien de lessen niet door kunnen gaan i.v.m. slecht weer doen wij ons uiterste best een inhaalles aan te bieden. Indien uw kind tijdens deze inhaalles niet in de gelegenheid is om te komen, kunnen wij helaas niet overgaan tot restitutie van het lesgeld.

 

Gegevens deelnemer

Keuze schaatscursus

(Graag keuze aanvinken)

Tweedaagse cursus 11 & 18 februari 2017 van 11.00 tot 12.00.

AdresgegevensBevestigen en versturen

Let op: Stichting Winter Village Baarn en de instructeurs doen hun uiterste best om de schaatslessen zo goed mogelijk te coördineren en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid en oplettendheid zijn bij ons prioriteit. Echter willen wij u er graag op attenderen dat uw kind(eren) op eigen risico deelnemen aan de schaatslessen. Stichting Winter Village Baarn, dan wel de instructeurs kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade/ letsel.

Ja, ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.