Restaurant ‘Winter Village Baarn’ wordt voor het eerste jaar geëxploiteerd door Noname-Events.

Gedurende 5 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.

U kunt dan genieten van een overheerlijke kop warme chocolademelk, een winterse glühwein of een lekkere borrel. Of wilt u in winterse sferen lunchen of dineren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn zeven dagen per week geopend om u de lekkerste stamppotten, een stomende kaasfondue of een warme Apfelstrudel met vanillesaus te serveren.

U kunt altijd binnen komen lopen en een tafeltje uitzoeken. Als u echter verzekerd wilt zijn van een plekje in ons restaurant, dan vragen wij u een tafeltje te reserveren via: 06-51778285 of per mail reserveringen@wintervillagebaarn.nl

Voor groepen van 10 tot 150 personen hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om een bijeenkomst te organiseren? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij informeren e/o adviseren u dan graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Restaurant ‘Winter Village Baarn’: 06-51778285.

Restaurant ‘Winter Village Baarn’ is een initiatief van NoName-Events BV. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.noname-events.nl