Contact

Evenementenbureau NoName-Events, al jarenlang verantwoordelijk voor de organisatie van uiteenlopende evenementen in o.a. Baarn, is ook al voor het derde jaar verantwoordelijk voor de horeca exploitatie op de ijsbaan in Laren. NoName-Events is ook nauw betrokken bij ‘Stichting Winter Village Laren’, welke expliciet verantwoordelijk is voor de exploitatie van de ijsbaan in Laren. Na het succes van vorig jaar heeft NoName-Events ook dit jaar een fantastisch evenement neergezet in de Pekingtuin in Baarn.

Reserveren

Reserveren in ons restaurant kan vanaf 4 personen, we werken met twee shifts.
U kunt reserveren tussen 17.00  tot 19.30 uur of vanaf 19.30 uur

Reserveren in ons restaurant kan  alleen telefonisch  tussen 09.00 – 17.00 uur.
Bel  telefoonnummer 06-51778285.

Het is niet mogelijk om via de email te reserveren

‘Winter Village Baarn’:
Pekingtuin, Baarn
(E) info@wintervillagebaarn.nl
(W) www.wintervillagebaarn.nl
(T) 035 58 814 84

Route

‘Winter Village Baarn’ is op zoek naar vrijwilligers!

De realisatie en exploitatie van een ijsbaan vraagt om fikse investeringen. De stichting is daarbij grotendeels afhankelijk van sponsorgelden, entreegelden en de medewerking van tientallen hardwerkende enthousiaste vrijwilligers!

Wilt u bijdragen aan een nog leuker Baarn en denkt u ook dat de komst van een authentieke Hollandse ijsbaan in het centrum van Baarn daaraan bij kan dragen? En wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van ‘Winter Village Baarn’ in de komende jaren? Dan hopen wij van harte dat u zich inschrijft als vrijwilliger. Wij zoeken vrijwilligers voor o.a. het onderhoud van het ijs, voor het uitgeven van de schaatsen en voor de controle op het ijs. De ijsbaan is zeven dagen per week geopend van ’s ochtends tot uiterlijk 21.00 uur ’s avonds.

Voor meer informatie of uw inschrijving vragen wij u contact op te nemen met onze collega Daniëlle van der Veen op nummer: 035 588 14 84.

IJspret voor jong en oud

‘Winter Village Baarn’ biedt inwoners van de regio Baarn, Soest, Bunschoten en Spakenburg de mogelijkheid elkaar op een informele en sportieve wijze te ontmoeten. Tijdens de openingsduur zullen er uiteenlopende activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Zo is het voornemen om de ijsbaan in de ochtenden open te stellen voor ‘schoolschaatsen’ en bestaan er mogelijkheden om schaatslessen te volgen of kinderpartijtjes te organiseren.

Aan regionale bedrijven wordt de gelegenheid geboden om hun Nieuwjaar-, relatie- of personeels-bijeenkomst in ‘Winter Village Baarn’ te organiseren. Hiervoor zijn speciale arrangementen beschikbaar.

Schaatslessen en schoolschaatsen

Michiel Smilde coördineert het schoolschaatsen. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar schaatsen@wintervillagebaarn.nl.

Verjaardagspartijtjes

Donja is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van alle partijtjes op de ijsbaan. Als je een partijtje op de ijsbaan wilt organiseren? Stuur dan een mail voor meer informatie aan info@wintervillagebaarn.nl.